Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; LeadPages has a deprecated constructor in /customers/4/e/5/bobauerfeind.dk/httpd.www/wp-content/plugins/leadpages/leadpages.php on line 16 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/e/5/bobauerfeind.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; add_shortcodes_button has a deprecated constructor in /customers/4/e/5/bobauerfeind.dk/httpd.www/wp-content/themes/NumberOne/admin/tinymce/tinymce.php on line 37 Min historie - Bo Bauerfeind
Ring på 51 59 12 22

OM BO BAUERFEINDGrøn-pil

High performance ledere drevet af indre motivation har det bedste liv og skaber de bedste resultater på arbejdet.

 

LICENSE TO SUCCEED

Startede du også virksomhed fordi du ønskede friheden til selv at kunne bestemme?

Fordi du ønskede, at leve dit liv på en bestemt måde, som iværksættertilværelsen skulle gøre mulig?

Fordi du drømte om økonomisk uafhængighed – velstand?

Tillykke! Du er én af landets sande helte, der ikke kun drømmer, men faktisk tager springet!

Men har du også oplevet, at målet stadig er langt ude i horisonten, på trods af at du kæmper hver eneste dag? Kender du følelsen af at friheden ikke føles helt så fri? At økonomisk uafhængighed er blevet en økonomisk klemme i stedet?

Du er ikke alene. Så hvis du giver dig selv hug – hvis du inviterer Hr. Jantelov inden for dørene, så siger jeg STOP! Du ER noget! Du er en HELT! En creator med license to succeed!

Bo-Bauerfeind2

 

Når du arbejder med mig kan du forvente at…

 

Skabe markant bedre resultater for dig selv og din virksomhed
Skabe markant bedre resultater for dig selv og din virksomhed
Øge din performance
Øge din performance
Finde vejen til vedvarende succes
Finde vejen til vedvarende succes
Få større indflydelse
Få større indflydelse
Udvikle dig til en bedre udgave af dig selv
Udvikle dig til en bedre udgave af dig selv

Purpose in life

Jeg har i flere år studeret, hvad er forskellen på dem som lykkes og dem der ikke gør, og jeg har fundet ud af noget meget interessant. ALLE kan få succes, det afhænger ikke af din baggrund, din uddannelse, din forretningsidé eller dit talent. Det handler om overblik, kompetencer, commitment, coaching og et mindset om altid at være den bedste udgave af sig selv.

Specielt er de mest succesrige entreprenører i verden kendetegnet ved en vilje til at udfordre, hvad der kan lade sig gøre, og så er de big time mentor-søgende. De har coaches og mentorer til at hjælpe dem på alle planer, og de gør det fordi de ved, at det er et must for at kunne udleve deres drøm, og gøre det bedste de kan.

Mission

I 2004 havde jeg en mentor som stillede mig spørgsmålet, ”Hvad vil du gerne have at andre mennesker skal huske dig for?”. Svaret kom øjeblikkeligt. ”Jeg vil huskes for de positive og varige forandringer, jeg har tilført deres liv”.

Det var her, grundstenen blev lagt til min virksomhed og min mission om,

”at hjælpe iværksættere og entreprenører med personlig udvikling og mentoring, så de opnår vedvarende succes og kan leve det liv, de drømmer om”.

Specielt er det vigtigt for mig, at resultatet bliver vedvarende, ellers giver det ikke mening i min verden. Og der hvor mine forløb adskiller sig fra andre, er den intensive fokusering på dét, som får dig til at gennemføre de forandringer, der skaber din succes.


  “Der er ikke den ting på jorden, man ikke kan opnå – når man først mentalt har accepteret den kendsgerning, at man faktisk kan.”  

  – Robert Collier  

Baggrund

Jeg tror på, at du opnår de bedste resultater, når du brænder for det du laver. Jeg brænder for det jeg laver, og jeg vil elske at dele min viden med dig. 

Mit mål er, at du får masser af succes, og værktøjskassen henter jeg fra min passion og fordybelse i personlig udvikling, og min joberfaring som rådgiver, sælger, underviser, direktør og iværksætter inden for den finansielle branche, IT-branchen, marketing samt rekrutteringsbranchen. Motiveres du samtidig af resultater, forandringer, glæde, et stort hjerte og mening med det du gør, så vil du og jeg være et perfect match.

 

“When the Student is Ready, the Teacher will Appear”

Hvorfor lade dig nøje, når du ved, du indeholder mere? Er det din tur til at føre dine iværksætterdrømme ud i livet? Uanset hvad din motivation er, så fortjener du at leve dine drømme ud, og få det liv du ønsker dig.

Er du parat til at føre dig selv og din virksomhed til next level? – Så kast et blik på mine seminarer og workshops, og start din rejse allerede i dag.


Leder du også efter nøglen til vedvarende succes?

Ring og hør mere om Business Leader Academy.

tlf. 5159 1222