Skab vedvarende succes for dig selv og din virksomhed

Deltag på mit Business Leader Academy, og lær at bruge de samme metoder, som anvendes af nogle af verdens mest succesfulde mennesker, til at skabe vedvarende succes for dig selv og din virksomhed.

Business-leader-academy_logo3_600px


Business Leader Academy er for dig, som: 

  • søger en metode der hjælper dig til vedvarende succes i livet
  • ønsker mere aktivitet og profit i din forretning
  • er kørt fast i din udvikling
  • ved at du indeholder langt mere, men ved ikke hvordan du skal få det frem
  • ønsker et mere indholdsrigt og meningsfuldt liv

 

Udbyttet af Business Leader Academy

Hovedoverskrifterne er Purpose, Profit og Performance, og du får metoder og værktøjer der:

  • øger din performance og din profit
  • fastholder dig i at nå dine mål
  • finder vejen dit livsformål
  • ændrer din mentale styrke

Derudover får du en konkret aktivitets- og udviklingsplan med opfølgning på dine resultater i de første 6 måneder, og du bliver en del af en eksklusiv Peer Group, som vil støtte dig i hele processen.

 

Hvad gør Business Leader Academy unikt?

Kombinationen af egne erfaringer og best practise metoder fra nogle af de mest succesrige mennesker i verden, og så måden jeg skaber dit indre commitment, så du når dine mål.

Hertil anvender jeg kun løsninger, jeg selv har implementeret og som virker for mig.

 

Personen bag Business Leader Academy

Business Leader Academy er udviklet af Bo Bauerfeind, som er en succesrig Gazelle iværksætter, som er passioneret omkring personlig udvikling og hvordan virksomhedsejere opnår forretningsmæssig succes, og et mere indholdsrigt og meningsfyldt liv.

 

Hvornår afholdes Business Leader Academy?

Business Leader Academy afholdes næste gang i september og oktober måned.

Alle dage afholdes i skønne omgivelser på Sørup Herregaard, Sørupvej 26, 4100 Ringsted.

Læs mere om konferencehotellet på www.sorup.dk.

 

Return On Investment

Har du først gennemført Business Leader Academy, så forvent bedre resultater, bedre performance og en større mening med det, du bruger din tid på. Vær en del af den minoritet af mennesker, som formår at realisere deres drømme, og mærk hvordan livet også kan leves.

Din succes er min succes, og jeg ved godt, at det koster kræfter at øge dit niveau og fastholde din fokus. Til gengæld er gevinsten og glæden også meget større, når du lykkes. Og jeg vil, at du lykkes!

Investér i dig selv, og bestem selv værdien af dit afkast. Det er mit tilbud til dig! Men lad det være sagt på forhånd. Jeg forventer meget af dig, og jeg forventer kun det bedste fra dig. Jeg gør det for din skyld, så du får det højeste Return On Investment ud af din investering.

 

Prisen

Prisen for at deltage på Business Leader Academy er kr. 24.997,- plus moms.

Betalingen dækker undervisning, undervisningsmaterialer og forplejning for de 4 workshop dage samt deltagelse i det efterfølgende 90 dages opfølgningsmodul, der består af forskellige hjemmeopgaver, webinarer, trænings- og inspirationsvideoer og medlemskab af en eksklusiv Peer-Group.

 

FULD TILFREDSHEDSGARANTI

Jeg laver det bedste udviklingsforløb for dig. Men skulle du efter den første workshop dag, af en eller anden årsag føle, at Business Leader Academy alligevel ikke er det rigtige for dig, så afleverer du blot alt dit undervisningsmateriale, og jeg refunderer alle dine penge med et smil. Jeg ønsker at du skal have fuld gevinst af din investering.

Altså ingen risiko for dig! Det giver mening for mig, og det er mit commitment til dig.

 

Jeg skal med!

Ja tak, jeg skal være med på holdet, og køber min billet NU.

Vær opmærksom på, at Business Leader Academy kun afholdes få gange om året, og at deltagerantallet er begrænset, så reservér din plads med det samme.

Jeg ønsker at reservere min plads med det samme, og køber min billet HER.

Tilmeld nu!

 

Mere info

Behov for mere info? Læs videre her.