Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/e/5/bobauerfeind.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240 Business Leader Academy - business mentor forløb
Ring på 51 59 12 22

Business Leader Academy®

MAKE YOUR BEST YEAR EVER

din nye standard

Løft dine resultater og skab den livsstil du drømmer om

Savner du fremdrift i din virksomhed? Mangler du overblikket og planen som løfter dine resultater? Leder du efter større mening med det du arbejder med? Står du ofte alene med dine beslutninger, og mangler den rigtige sparringspartner? Søger du efter knappen, der udløser dit fulde potentiale?

Business Leader Academy er for selvstændige, der kender følelsen af at ville mere og at indeholde mere. For dig der søger de rette værktøjer og en guide, der viser dig vejen til bedre resultater, og den livsstil du drømmer om.

purpose-profit-performance-sticker3

  PURPOSE leads to Meaning + Happiness and it leads to Drive + Motivation = A life in fulfillment

  PROFIT leads to Freedom + Development and it leads to Growth + Opportunities = A wealthy Life

  PERFORMANCE leads to Awareness + Energy and it leads to Focus + Results = A higher level of Life

 

Hvad betyder det for mig

De fleste tror fejlagtigt, at de mest succesrige mennesker, selv har skabt deres succes. I virkeligheden forholder det sig stik modsat. De mest succesrige mennesker får mere hjælp end andre, til at skabe de resultater de opnår. De har nemlig forstået værdien af, at have de rigtige mennesker omkring sig, og derfor oplever de hurtigere vækst, fremgang og bedre resultater end de fleste.

Måske tænker du, at der må ligge mere bag end det, og du har ret – for det gør der også. De mest succesrige mennesker kender deres virksomhed og marked til bunds, de kender deres egne styrker og begrænsninger, og de udfordrer konstant deres egen komfortzone.

Samtidig er de opmærksomme på hvordan de bruger deres tid og ressourcer, og de ved præcist hvad, som motiverer dem. Men vigtigst af alt, så er de passioneret omkring deres virksomhed, og fokuserer konstant på at blive bedre til at udvikle deres egne spidskompetencer. Og så er de bevidste om, at alt dette kun lader sig gøre med rette coaching og mentoring fra andre.

Men hvor skal du starte?

Ved du, hvad du præcist skal ændre i din virksomhed? – Ved du hvordan, du udløser dit eget fulde potentiale? – Ved du hvad du skal gøre, for at opnå mere på mindre tid? – Ved du hvordan du finder og fastholder din motivation for at lykkes?

Og har du et klart mål, og en plan for hvordan du når dine mål, og det rette netværk, som kan hjælpe dig på vej?

Hvis ikke, så får du alt dette, ved at deltage på mit Business Leader Academy. Her handler det om dig og din virksomhed, og en unik mulighed for fordybelse, så du kan finde de svar, du normalt ikke finder tid til.

Et udbytte der giver færre bekymringer og flere smil

Målet med forløbet er, at du får skabt en virksomhed, som giver mening for dig. En virksomhed som giver dig økonomisk frihed med færre bekymringer og flere smil, og at du får mulighed, for at designe et liv, som du ønsker at leve det.

Kunne det godt være dig jeg taler om, så er Business Leader Academy det helt rigtige valg for dig.

 

Business-leader-academy_logo3_600px

I have had the pleasure of working with Bo Bauerfeind for many years and will recommend him for future employers and business partners.

– Morten Hansen, MD, AS Bøe & Lepsøy

“Det du kan med mennesker, det er helt unikt, og det virker!”

– Rune Max Hansen, Digital Marketing Manager, 3×34

Forløbet og datoer

Business Leader Academy indeholder disse 4 moduler:

Modul 1 – Business Clarity
Her får du din personlige forretningsplan, der garanterer succes

 • Du får tid til at fordybe dig i din forretning, og får svar på alle spørgsmålene, der suser rundt inde i dit hoved
 • Du får hjælp og sparring til at løse dine forretningsmæssige udfordringer, så de ikke længere frustrerer dig
 • Du bliver guidet til at finde den forretningsmodel, du skal satse på, og hvad du med fordel kan gøre anderledes
 • Du får en forretningsplan, som kun gælder for dig og din virksomhed

 

Modul 1 er en 2 dages workshop, hvor du kun arbejder med din egen virksomhed. Du forbereder dig inden workshoppen, og du får værdifuld sparring fra andre deltagere på din forretningsplan, og ideer til hvordan du kan gøre det bedre. Målet er, at du får udarbejdet en forretningsplan, der giver dig de resultater du ønsker. Efter workshoppen vil der være Q&A sessions, og igennem hele forløbet følger jeg op på fremdriften med din forretningsplan.

 

Modul 2 – Personal Potential
Her opgraderes dine handlinger fra bør til gør

 • Du får en personlig udviklingsplan, så du når dine mål
 • Du finder ud af, hvordan du skal designe dit liv, så du opnår mere af det du ønsker
 • Du får hjælp og sparring til at nå dit fulde potentiale
 • Du ændrer dit mindset fra bør til gør handlinger

 

Modul 2 er en 2 dages workshop med forberedelse, hvor du bliver stillet de spørgsmål, som er svære at stille sig selv. Det handler om dig, og hvad du vil, og hvad du skal gøre anderledes fremover. Det er nogle meget aktive dage, hvor der også bliver tid til fordybelse. Målet er, at du bliver bevidst om, hvordan du udnytter dit fulde potentiale. 

 

Modul 3 – High Performance
Her får du værktøjerne der skaber din fremdrift

 • Du bliver mere effektiv og produktiv, og vil hurtigere nå dine mål
 • Du lærer at udnytte dine ressourcer bedst muligt, og får mere energi og overskud til hele dagen
 • Du lærer at fastholde dit fokus, så overspringshandlingerne forsvinder
 • Du laver en personlig handlingsplan, som udvikler dig til en High Performer

 

Modul 3 er en 2 dages workshop, som handler om hvordan du bedst udnytter dine ressourcer, så du hurtigere når dine mål. Du arbejder med dine egne prioriteter, både individuelt og i grupper. Målet er, at du får klarhed over, hvad du skal ændre, for at blive endnu mere effektiv og produktiv, med de ressourcer du har til rådighed.

 

Modul 4 – Transformation 
Her finder du motivationen til at nå dine mål

 • Du lærer hvordan du fastholder din motivation ved hjælp af din indre drivkraft
 • Du får værktøjer, der løfter dig ud af din komfortzone, så du hurtigere får skabt den virksomhed, og den livsstil du ønsker dig
 • Du udarbejder en implementeringsplan for hvordan, dine personlige passioner bliver en væsentlig del af din virksomhed og dagligdag
 • Du får et uvurdérligt værktøj, der får tingene til at give mening for dig

 

Modul 4 er en 2 dages workshop, hvor du arbejder med dit indre, og finder din stærkeste motivationsdriver frem. Det er 2 dage som er krævende, udviklende og fordybende og samtidig også forløsende, energiske og givende. Det er det samlede forløbs, prikken over i’et. Det som samler trådene, og som øger meningen, med det du arbejder med.

 

Coaching & Mentoring
Her får du hjælpen, der er uvurdérlig for dine resultater

 • Du får hjælp fra nogle af Danmarks dygtigste coaches og mentorer
 • Du får sparring og viden fra ligestillede selvstændige, som enten har prøvet det før, eller har svaret på den udfordring du står med
 • Du får en plan over de udviklingsområder, som gør forskellen for dig
 • Du får adgang til et netværk af specialister, så du ikke længere behøver at stå alene med dine udfordringer

 

Coaching & Mentoring indgår som en del af hele forløbet. Du kommer til at arbejde tæt sammen med en mindre gruppe af ligestillede, hvor du både selv skal bidrage som mentor, og får hjælp fra de andre til at udvikle din forretning. Du får også tilbudt individuelle coaching sessioner imellem forløbene, og der vil være Q&A sessioner samt adgang til at stille mig spørgsmål, også efter forløbet er afsluttet. Meget få selvstændige har skabt deres succes helt alene, og målet er, at du får et netværk og nye kontakter, som du kan trække på, når du har brug for hjælp. 

 

Datoer og hold:

Hold 2019/07:

Modul 1 afholdes 25. + 26. juni 2019,

Modul 2 afholdes 27. + 28. august 2019

Modul 3 afholdes 17. + 18. september 2019

Modul 4 afholdes 22. + 23. oktober 2019

Da modulerne er meget hands-on med udgangspunkt i din egen virksomhed og hverdag, er der kun plads til maks. 10 deltagere på hvert hold – så tilmeld dig i dag, hvis du vil være sikker på din plads.

Sted: Sørup Herregaard, Sørupvej 26, 4100 Ringsted

Tilmeld dig hold 2018/05

Pris: DKK 19.997,- (plus moms)

Ved samlet betaling eller DKK 5.500,- (plus moms) ved betaling over 4 rater hvor 1. rate betales senest 8 dage før 1. modul.

I have received valuable help from Bo Bauerfeind when I needed advise on how to come further with development of my own business. Bo has a deep-rooted expertise in all areas of business development. He owns a rare ability to really understand the client’s needs. He can act as a visionary, igniting you with knowledge and inspiration. These abilities are simply a gem when you need help developing a new business model. Thank you Bo! I really wish our paths cross again in the near future.

– Misha Sakharoff, Expert in Psychophysiological Stress Management for Top Performance


Fandt du ikke det du søgte? Så læs mere her:

 

GoalMastery_white
CareerMentor_white