Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/e/5/bobauerfeind.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/functions_wordpress.class.php on line 240 CareerMentor - Bo Bauerfeind
Ring på 51 59 12 22

 

I gennemsnit varer dit arbejdsliv:

16425Dage
2340Uger
540Måneder
45År

Hvor langt er du kommet i din karriere? Og bruger du din tid på det rigtige job?


CareerMentor

Karrierementoring med både hoved og hjerte

Står du ved en skillevej i din karriere, men er i tvivl om retningen, du skal gå? Overvejer du at blive selvstændig? Mangler der nogle brikker i dit puslespil? Har du for mange dage hvor jobbet dræner dig for energi? Føler du, at du burde være glad for din position – men det er du ikke? Har du svært ved at finde gnisten til dine daglige opgaver?

Vores job er en vigtig del af vores identitet, og for mange af os gælder det, at vores næste job nok er det naturlige valg, men ikke det rigtige jobvalg. Ofte bliver den bedste sælger forfremmet til salgschef, den dygtigste specialist bliver teknisk direktør, og den mest erfarne bliver teamleder.

Men hvad gør du, når dit naturlige jobvalg, ikke længere er dit RIGTIGE jobvalg? Når du inderst inde ved, at du burde skifte job, men du gør det ikke. Og når din indre stemme står i vejen for dine drømme?

Har du det sådan, så ved jeg præcist hvordan du har det, og hvilke tanker du går rundt med. Er tiden inde til, at du vil videre i dit liv, så vil CareerMentor være hjælpen, du har brug for.

Tilmeld dig her


“Bo Bauerfeind has been one of the best I have worked with throughout my career.”

– Søren Rønning, CEO, Springboard

CareerMentor er et individuelt workshop forløb

Du får svar på de helt centrale spørgsmål:
  • Hvad er mit formål i livet (mit purpose)?
  • Hvordan finder jeg, det rigtige job for mig?
  • Hvad holder mig tilbage?
  • Hvad skal der til for at det lykkes mig?
  • Hvad er min plan?
  • Hvad er mit næste skridt så?

Forløbet består af hjemmeopgaver, en 1-dags workshop og medlemskab af en eksklusiv peer-group, som kan støtte og hjælpe dig i processen.

Dit udbytte efter workshoppen vil være, klarhed på hvad der er dit rigtige jobvalg, en plan for hvad du skal gøre, og en styrkelse af dit indre commitment, til at føre dine jobdrømme ud i livet.

KUN 1-til-1 sessioner

Workshoppen er individuel, og foregår med mindre andet aftales på Sørup Herregaard, Sørupvej 26, 4100 Ringsted.

Pris: Kr. 8.500,- (plus moms.)

… som inkluderer undervisningsmaterialer, deltagelse på workshop, fuld forplejning på dagen og et VIP-medlemskab af min deltager gruppe, så du i de efterfølgende 12 måneder, har mulighed for at stille mig yderligere karriere spørgsmål.

Ring på 5159 1222 og lad os få en snak, om det er det rigtige valg for dig, eller skriv direkte til mig på bb@bobauerfeind.dk.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Career-mentor_logo3_600px

 

I worked for several years with Bo Bauerfeind. I found him always very open minded, active and professional. His approach was always positive and goal oriented, and I’m convinced it was the reasons behind his remarkable success.

– Lasse Pehto, Vice President, Pro-Source Oy

 

 

Tilmeld dig nu, og få fornyet energi og glæde i din karriere.

 

Tilmeld dig nu


Fandt du ikke det du søgte? Så læs mere her:

 

BusinessLeaderAcademy_white2
GoalMastery_white